PROFESSIONALS

PROFESSIONALS

Professionals als ZZP-ers, freelancers, detachering- en uitzendbureaus kunnen bij Kei Inhuurdesk in aanmerking komen voor opdrachten of vacatures. Door zelf te reageren als u vindt dat u de geschikte kandidaat bent. Het team van Kei Inhuurdesk, dat gespecialiseerd is werving- en selectie, zal hierin bemiddelen en nagaan of op basis van uw profiel of CV dé perfecte match bent voor de opdrachtgever.

Door u vrijblijvend bij ons platform aan te melden, blijft u op de hoogte van nieuwe inhuuropdrachten. Wanneer u bij ons aangemeld staat kunt u ook direct worden benaderd door één van onze recruiters als u profiel aansluit bij de opdracht.

De voordelen van Kei Inhuurdesk

 • Vrijblijvend
  Professionals kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor Kei Inhuurdesk.
   
 • Gemak
  U kunt zelf reageren op beschikbare opdrachten. Of u wordt direct door één van onze recruiters uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
   
 • Transparant
  Kei Inhuurdesk geeft vooraf inzicht in de dienstverlening, werkwijze en kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
   
 • Deskundig
  Achter het platform staat het ervaren team van Kei Inhuurdesk garant voor een deskundige en professionele dienstverlening. Wij begeleiden het gehele traject volgens de laatste wet- en regelgeving, waaronder de nieuwste ontwikkelingen omtrent de wet DBA.
   
 • Versneld betalen
  Wij begrijpen dat u niet 30 of 60 dagen op de uitbetaling van een factuur wil wachten. U kunt dan kiezen voor Versneld Betalen. Door voor deze optie te kiezen heeft u de zekerheid dat u altijd betaald krijgt voor de uitgevoerde werkzaamheden.


Vacatures Inhuuropdrachten Aanmelden als professional