Opdrachtgevers

Onze diensten

EXTERNE INHUUR VOOR OPDRACHTGEVERS

Kei Inhuurdesk ontzorgt voor opdrachtgevers het totale (externe) inhuurproces. Wij bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om inhuuropdrachten te plaatsen en in contact te komen met potentiële professionals die lid zijn van ons platform. Kei Inhuurdesk is slechts een begin van het proces bij het koppelen van de juiste kandidaat aan u als opdrachtgever.

Als recruitmentspecialist zijn wij zeer deskundig in de gehele werving- en selectieprocedure. Wij helpen om uw behoefte en wensen duidelijk in kaart te brengen. Niet alleen om tot een geschikte kandidaat te komen, maar ook tot de beste contractvorm.

Gedurende de werving- en selectieprocedure kunnen wij gebruik maken van onze samenwerking met diverse leveranciers om een geschikte kandidaat te vinden voor uw organisatie. Ook is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan met uw leverancier(s). Deze kunnen dan factureren naar Kei Inhuurdesk. Wij sturen u de factuur. Hierdoor ligt het volledige administratieve proces bij Kei Inhuurdesk. 

De voordelen van Kei Inhuurdesk

 • Werving en selectie
  Alleen de beste geselecteerde professionals komen in aanmerking voor uw inhuuropdracht. Door het voeren van gesprekken bij zowel u als de professional weten wij precies waar iemand het beste tot zijn recht komt. Daarnaast worden starten wij de screening door middel van het uitgebreid natrekken van referenties.
   
 • Transparant
  Kei Inhuurdesk geeft vooraf inzicht in de dienstverlening, werkwijze en kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
   
 • Gemak
  Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt voor al uw vacatures, opdrachten en vragen. Wij denken mee in de meest gunstige flexibele oplossing en contractvorm.
   
 • Ontzorgen
  Voor opdrachtgevers ontzorgen wij het totale inhuurproces. Van werving- en selectie tot en met het volledige administratieve proces. Alles op één factuur, met één aanspreekpunt. Daarnaast is Kei Inhuurdesk verantwoordelijk voor dat er alleen gewerkt wordt met leveranciers die geregistreerd staan bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en NEN 4400-1 zijn gecertificeerd.
   
 • Deskundig
  Achter Kei Inhuurdesk staat het ervaren team garant voor een deskundige en professionele dienstverlening. Wij begeleiden het gehele traject voor uw externe inhuur. Dit gebeurt volgens de laatste wet- en regelgeving. Wij kunnen u advies geven omtrent het Fasensysteem versus Periode & Ketensysteem (wet werk en zekerheid). Daarnaast volgen wij de nieuwste ontwikkelingen omtrent de wet DBA.