Contractvormen

Onze diensten

Contractvormen

Detacheren

  • Wanneer u voor een bepaald project over specifieke kennis wilt beschikking dan kan detachering een goede oplossing zijn. Door te kiezen voor detachering wordt de medewerker meer vastigheid geboden dan bij uitzenden. De medewerker is dan voor bepaalde tijd in dienst bij Kei Inhuurdesk en werkt bij uw organisatie op basis van een vast aantal contracturen.  

Werving en selectie

  • Bij Werving en Selectie geeft u Kei Inhuurdesk de opdracht om op zoek te gaan naar vast personeel voor uw organisatie. Wij gaan binnen ons netwerk op zoek naar dé medewerker voor uw organisatie. Het eerste gesprek zal via Kei Inhuurdesk plaatsvinden. Passende kandidaten worden na een uitgebreide screening aan u voorgesteld. Wanneer dit een match is dan betaalt u een eenmalige fee en kan de kandidaat direct bij u in dienst.

Uitzenden

  • Als uw bedrijf structureel of incidenteel te maken heeft met een wisselende personeelsbehoefte dan is het werken met uitzendkrachten de ideale manier om uw tijdelijke drukte op te vangen. Uitzendkrachten tekenen een flexibel arbeidscontract met bij Kei Inhuurdesk. In deze vorm worden alleen de daadwerkelijk gewerkte uren gefactureerd. 

Freelance

  • Wanneer u op zoek bent naar vakbekwame professionals voor kort- of langdurige projecten is het inschakelen van een freelancer of zzp'er vaak een ideale oplossing. Uiteraard gebeurt dit door middel van een modelovereenkomst volgens de juiste wet- en regelgeving.